AYDINPOST HABER SERVİSİ-Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili aday adaylığını açıklayan Avukat Pınar Öncer, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Buharkent, Bozdoğan, Sultanhisar, Atça, Kuyucak ve Karacasu MHP ilçe teşkilatlarını ve esnafı dolaşan MHP Milletvekili aday adayı Pınar Öncer, MHP'nin iktidara gelmesi için yoğun tempoyla çalıştıklarının altını çizdi.
Neden aday olduğunu seçmene ve partililere anlatan MHP'li aday adayı Pınar Öncer, çalışmalarında 12 Haziran tarihinin 9 yıllık AKP iktidarından kurtuluş günü olacağını vurguluyor.
MHP'li Pınar Öncer, "AKP'yi layık olduıu dibe indirme konusunda vatansecer TÜrk milliyetçisi herkese görev düşmektedir. Bu sorumluluk çerçevesinde gece gündüz, köy, belde, ilçe demeden kapı kapı gezeceğim. MHP'nin iktidara gelmesi için çaba sarfetmeye devam edeceği. Bu yolda bana destek çıkan tüm partililere ve yakın dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
MHP'nin bayanlar tarafından büyük ilgi gördüğünü de sözlerine ekleyen Pınar Öncer, "Kadınların siyasette aktif rol almaları şart. Kadının olmadığı hiçbir organizasyon başarılı olamaz. MHP'de siyaset yapan veya yapmayı düşünen tüm kadınlara teşekkür ediyorum. Bu sayede hem toplumda kadının değeri anlaşılmakta hem de kararlarda kadınlar da yer almaktadır. Bu bilinçle ben de MHP'yi iktidar yolunda temsil etmek, Aydın'ın meselelerini Ankara'a çözüm bulmak amacıyla aday oldum. Türkiye'yi, geleceği, çocuklarını düşünün herkesi de MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum" diye konuştu.