AYDINPOST HABER SERVİSİ/ MANOLYA TÜTÜNCÜOĞLU/ FATİH YENGİ- MHP Aydın milletvekili aday tanıtım toplantısına, Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak,  İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, MHP 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner ve Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca katıldı.

“NE OLUR SEÇİME KADAR ÖLMEYİN”

Toplantının açılışında konuşan MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarına “Ülkücü Hareketin mağdur, yorgun ve bir o kadar da dik duran mensupları” diye seslenerek başladığı konuşmasında seçime sadece 25 gün kaldığını hatırlatıp sahip oldukları heyecanın hareketlerini zirveye taşıyacağını söyledi. Konuşmasında mevcut iktidarı eleştirip Ak Parti için “Kasımda geldiler kasımda gidecekler” ifadesini kullanan İl Başkanı Akbudak, “1 kasım akşamı kısmet olursa yine burada kutlama yapacağız. Kasım ayında 3 kasım seçimleri ile iktidara gelen Ak parti’nin yine kasım ayında 1 Kasım seçimleri ile gitmesini yani sandığa gömülmesini niyaz ediyorum. Önümüzde 25 gün var. Bu süre içinde hasta olmamanızı Yüce rabbim günah yazmasın ama ölmemenizi rica ediyorum” ifadelerine yer verdi.

DEPBOYLU: SANKİ SUÇLU BİZMİŞİZ GİBİ GÖSTERİYORLAR

MHP Milletvekili 1. sıra adayı Deniz Depboylu, “Bugün bir seçim sürecine doğru sürüklendik. Bu seçim sürecine sürüklenirken, sanki suçlu bizmişiz gibi, her şeye hayır dediğimiz iddia edilerek bugünlere getirildik. Oysa seçimin tekrar edileceği daha 8 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirilmişti. Bize teklif gelmedi. CHP’ye gittiler günlerce istişare yaptılar, saatlerce oturup konuştular. Sayın CHP Genel Başkanı ‘bize koalisyon teklif edilmedi’, dedi. Bu süreç tamamen oyalanma, yasal verilen süreyi doldurmak amacıyla kullanılan bir süreçtir ” dedi.

UZUNIRMAK’IN KONUŞMASINA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Öte yandan aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak , “Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. İster Milliyetçi Hareket Partisi içinde, ister Milliyetçi Hareket Partisi’nin dışında Türk siyasetinde, isterse dünya siyasetinde işte ülkücüler bir lafa bakacaklar laf mı diye, bir de söyleyene bakacaklar adam mı diye. O zaman dünyaya hakim olabilirler, o zamanlar nefislerini terbiye edebilirler” dedi.

mhp-aydin-adaylarini-tanitti-001.JPG

mhp-aydin-adaylarini-tanitti.JPG

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN