Davutlar Meydanı'nda tanıtım toplantısına MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, MHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Abdullah Sarı, Kuşadası Ülkü Ocakları Başkanı Tuncer Biltekin, MHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Olcay Kara Gelmiş, MHP Güzelçamlı Belde Belediye Başkan Adayı Nuri Kara ile il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adayları ile partililer katıldı.
Toplantının açılışında konuşan MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, MHP'nin 40 yıllık siyasi yolculuğunda, Türk Milleti'nin hiçbir ferdini diğerinden ayıracak bir siyaseti tasvip etmediğini ifade ederek, “Genç, dinamik bir arkadaşımızı Davutlar Belediye Başkan Adayı olarak sizlere takdim ediyoruz. MHP Teşkilatları olarak bütün desteğimiz adayımızın yanında olacaktır. Adayımızın sonuna kadar da kefiliyiz. Sizlerden adayımıza destek vermenizi ve sahip çıkmanızı talep ediyoruz. Adayımız, profesyonel turist rehberi Sayın Buğra Can'dır. Buğra kardeşimizden Davutlar Belediye'sini istiyorum." dedi.
MHP Davutlar Belediye Başkan adayı Buğra Can da, toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını bildiklerini ve bunlara acilen çözüm önerileri olduğunu ifade ederek " Belediye yönetimine kadınlarımızın aktif katılımını temin edeceğiz, belediye personelinin tamamına ingilizce konuşmayı öğreteceğiz, çiftçimizin dertleriyle yakından ilgileneceğiz, gençlerimizin ev ve iş kurmalarına destek vereceğiz, en önemlisi Davutlar'a bir devlet hastanesi yaptıracağız. Davutların her sıkıntısını çözmek için kapılarımız 24 saat halkımıza olacaktır" diye konuştu.