Türk pop müziğinin en önemli gruplarından Mazhar-Fuat-Özkan'ın (MFÖ) önceki akşam Harbiye'de verdiği konsere komedyen Cem Yılmaz damga vurdu. Çekimleri devam eden yeni filmi "Pek Yakında" ekibiyle birlikte konseri izlemeye gelen Yılmaz, esprileriyle konserin önüne geçti. Yılmaz sahneye çıkıp "Psikopatım" şarkısını söylerken, grubun "Ele Güne Karşı" adlı şarkısına da bateriyle eşlik etti. 

MUZİPLİĞİ ELDEN BIRAKMADI 
"Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da" kapsamında BKM organizasyonu ile gerçekleşen konserlerin haziran ayı finalini, unutulmaz bir konserle MFÖ yaptı. Yıllara meydan okuyan grup konser boyunca sevilen şarkılarını seslendirirken keyifli sohbetleri ve anılarıyla da akşama neşe kattı. İzleyenler, konser boyunca konsere alkışları ve danslarıyla eşlik etti. Mazhar Alanson konser sırasında "Özkan çok yorgun, film setinden geldi. Bu aralar çok yoğun. Biliyorsunuz pek yakında 'Pek Yakında' filmi gösterime girecek. Hatta film ekibiyle birlikte geldi. Hem de film ekibinden Cem Yılmaz'la birlikte geldi" diyerek Cem Yılmaz'ı çığlıklar ve alkışlar eşliğinde sahneye davet etti. Yılmaz, MFÖ ile birlikte sahnede "Psikopatım" şarkısını seslendirdi. Yılmaz hem şarkı söyledi hem de Alanson ile birlikte karşılıklı göbek attı. Yılmaz, sahneden inerken muzipliği elden bırakmayarak komik bir şekilde izleyicileri selamlayınca izleyenler kahkahaya boğuldu. 

AÇIKHAVA TİYATROSU YIKILDI 
Konserin ilerleyen dakikalarında Yılmaz'ı bir kez daha sahneye davet eden Alanson kendilerine "Ele Güne Karşı" parçasında bateride eşlik etmesini rica etti. "İnşallah çalabilirim" diyerek sahneye çıkan Yılmaz bateri performansı ile "Ele Güne Karşı" parçasını MFÖ ile birlikte çaldı. "Olduramadım" parçasında Alanson mikrofonu Özkan Uğur'a bırakınca olanlar oldu. Seyirciyi coşturan Uğur'a binlerce kişi ayakta dans ederek alkışlarıyla eşlik etti. Şarkıya doyamayan konuklar tezahüratlarla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nu yıktı geçti. Yılmaz ve Ozan Güven dahil tüm konukların ayakta alkışladığı performansını büyük ısrar üzerine Fuat Özkan yineledi. 

TEKRAR SAHNEYE DÖNDÜLER 
MFÖ konser boyunca "Yaşın 19", "Sarı Laleler", "Ele Güne Karşı", "Yandım Yandım", "Psikopat", "Yalnızlık", "Güllerin İçinden", "Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da", "Ne Bileyim Ben", "Olduramadım", "Vurgun Yedim" gibi şarkılarını seslendirdi. Enerjinin bir dakika düşmediği konserde, MFÖ ziyafeti eğlenceli şarkılarından "Ali Desidero" ile bitirdi. Son şarkının üzerine seyircinin alkış ve tezahüratları kesilmeyince MFÖ konuklarını kırmayarak tekrar sahneye döndü, 2 kere bis yaptı. "Ele Güne Karşı" ve "Sude" şarkılarıyla bis yapan grup seyircisini selamladıktan sonra "Seneye tekrar görüşmek dileğiyle" diyerek sahneden ayrıldı.