Üniversite merkez kampusuna sığmayan mezunlar için Adnan Menderes Stadyumunda düzenlenen törenlerde 3 bin 93 öğrenci kep fırlattı.
Bugün Adnan Menderes Stadyumu"nda yapılan mezuniyet Törenine Aydın Vali Vekili Celal Ulusoy, MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, Belediye Başkan Vekili Semih Özmeriç, Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, öğretim görevlileri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Mezun öğrencilerin tören geçişiyle başlayan stadyumdaki mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Törende konuşan ADÜ Rektörü Şükrü Boylu, mezun öğrencilere çeşitli öğütlerde bulunarak, kendilerinden vatana millete faydalı birer vatandaş olmalarını istedi. Daha sonra bölüm birincilerine diplomalarının ve plaketlerinin verilmesiyle devam eden tören sonunda öğrenciler mezuniyet yemini edip keplerini havaya fırlattılar.
Tören sonunda şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler mezun olmanın sevincini arkadaşları ve aileleriyle kutladılar.