Okul idaresi mezun ettiği öğrencileri üniversitelerinde yaptığı sürpriz ziyaretlerle öğrencilerin gönlünü alıyor.

ÖSS´deki başarıları ile de gündemde olan Yesevi Koleji, mezunlarını unutmadı. Okul öğretmenleri hafta sonu tatillerinde, mezunlarını yerleştikleri üniversitelerde ziyaret ederek değerlendiriyorlar. Her yıl belli programlar şeklinde düzenlenen bu gezilerden biri de hafta sonu Ankara"da gerçekleştirildi. Öğretmenler halen Ankara´da eğitim görmekte olan eski mezunlarını ziyaret ederek üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Bu arada Yesevi Koleji mezunlarıyla öğretmenler arasında duygusal anlar yaşandı.

Toplu yapılan sohbet esnasında öğretmenler eski öğrencilerinin ders durumları, sosyal yaşantıları hakkında çeşitli bilgiler aldı. Yapılan sohbet esnasında öğrencilerden bazıları Özel Yesevi Koleji Yazarlar Kulübünde görevliyken çıkardıkları derginin sonucu olarak burs kazandıklarını söylediler.

Biyoloji öğretmeni İsmail Aksu, Edebiyat öğretmeni Hamza Yakar ve Müdür Yardımcısı Erhan Nemutlu, halen üniversitede okuyan mezunlarını yerlerinde ziyaret etmek, varsa sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bu geziyi gerçekleştirdiklerini söylediler./iha