Söke ilçesinde 1964 yılında eğitime başlayan ilçenin köklü eğitim kurumlarından Söke Lisesi'nin, 1975-1978 eğitim dönemi mezunları Didim ilçesinde bir araya geldi.
Didim'de Class Otel'de buluşan Söke Lisesi mezunları arkadaşları ve aynı dönemin öğretmenleriyle hasret giderdiler.
Mezunlar 35 yıl sonra yeniden buluşmanın mutluluğu yanında duygusal anlar da yaşadılar.
Aynı dönemin mezunlarından Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'nın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, dönemin öğretmenleri, öğrencileri ve THM Sanatçıları Saime Cantürk ile Hüseyin Yaltirik katıldı.
Söke Lisesi mezunlarının buluşmasında büyük payı olan ve organizasyonun tertip komitesi başkanlığını üstlenen Nejla Baştuğ buluşmaya katılanlara teşekkür ederek, ''Geçen yıl birincisini yaptığımız etkinliğin ardından daha geniş çapta arkadaşlarımıza ulaşarak iletişim kurma fırsatı bulduk. Etkinliğe Fransa ve Almanya'nın yanı sıra yaşamlarını değişik illerimizde sürdüren yatılı pansiyon ve gündüzlü okul arkadaşlarımızla buluşmanın heyecanını yaşamaktayız. Yıllar sonra okul arkadaşlarımız ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz'' dedi.
Söke Lisesi'nin 1975-1978 eğitim dönemi mezunlar buluşmasına ev sahipliği yapan dönemin mezunlarından Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise, ''Burada mutluluk, heyecan ve duygusallığı bir arada yaşıyoruz. Bu organizasyon sayesinde günlük yaşamda göremediğimiz arkadaşlarımız ve öğretmenlerimiz ile buluşma şansı bulduk. Mezunların buluşmasında emek harcayan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Söke Lisesi'nin 1975-1978 eğitim dönemi mezunlar buluşmasına katılan dönemin Öğretmenlerinden Cengiz Dursun, Kemal Yıldırım, Ali Osman Kurt ve Hüseyin Yılmaz da birer konuşma yaparken, Söke Lisesi'nin 1975-1978 yılı mezunları dönemin fotoğraflarından hazırlanan sinevizyon gösterisini izleyerek, hatıralarını tazeleyip, nostalji yaşadılar.