ALMED yönetim kurlu tarafından Aymendo Tesislerinde düzenlenen dayanışma etkinliğine ALMED Başkanı Tülay Aydın ve Aydın Lisesi mezunları katıldı.
Etkinlikte konuşan ALMED Başkanı Tülay Aydın, etkinliğe istenilen katılımın sağlanamaması nedeniyle biraz üzgün olduklarını ancak buna karşın ALMED"in çok güçlü bir yapıya sahip olduğunu savundu. Aydın Lisesi"nin verdiği ve ülkeye mal olmuş mezunlarıyla tanındığına işaret eden Aydın, “Türkiye"yi yöneten ve Türkiye"de bir çok iyi yerlere gelen bir çok kişi Aydın Lisesi mezunudur. Kimimiz Nazilli'de, kimimiz Söke'de, kimimiz Ankara'da oturuyor. Ama hepimiz Aydın Lise'liyiz. En güzel gençlik günlerimiz, Aydın Lisesi gibi büyük eğitim abidesinde geçti. Ne mutlu bize acısıyla tatlısıyla bu anıları paylaştık. ALMED olarak 5 yıldır düzenlediğimiz bu etkinlikle Aydın Lisesi"nin eski ve yeni mezunlarını buluşturuyoruz. Geleneksel hale gelen bu etkinliğimizden elde edilen gelirle ALMED olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs vererek, eğitimlerine katkı sağlıyoruz” dedi.
Etkinliğin sonunda Aydın Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Selma Şen, Aydın Lisesine sağladıkları desteklerinden ötürü ALMED Başkanı Tülay Aydın"a çiçek vererek, teşekkür etti.