Nazilli Öğretmen Evinde Öğretmen ve öğrencilerin buluşması duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Birbirleri ile kucaklaşarak hasret gideren öğrenciler, Türkiye"nin dört bir yanında cerrah, öğretmen, akademisyen, veteriner, hakim, savcı, kaymakam gibi birçok meslek gurubunda faaliyet gösterdiklerini, ülkelerine yararlı birer birey olarak yetişmelerini sağlayan öğretmenleri ile tekrar buluşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Öğretmen evinde verilen akşam yemeğinde bir araya gelen öğretmen ve öğrenciler, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek 26 yılın hasretini giderdiler. Buluşmayı organize etmek için 3 arkadaş büyük mücadele verdiklerini ifade eden Sabahattin Kara “İstanbul"da buluştuğumuz arkadaşlarımızla bu toplantıyı organize etmeye karar verdik. Arkadaşlarımıza ulaşmak zor oldu. Ancak bizleri yetiştiren öğretmenlerimizi kolaylıkla bulduk. Hepimiz Türkiye"nin dört bir yanında önemli hizmetler veren sizlerin birer öğrencisiyiz. Bizleri yetiştirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. 26 yıl sonra buluştuk. Bu buluşmaları bundan sonra geleneksel hale getirmek için temelleri burada atacağız. Ömrümüz yettiğince de bu buluşmaları sürdürelim” dedi.

VEFALI ÖĞRENCİLERDEN, HASTA ÖĞRETMENLERİNE ZİYARET
Akşam yemeğinden önce 1989 yılında emekli olan ve rahatsızlığı nedeniyle yatağından çıkamayan matematik öğretmenleri Hüdaverdi Adatepe (69)"yi evinde ziyaret eden öğrenciler, vefa örneği göstererek öğretmenlerini kucakladılar. Buluşmada gözyaşlarını tutamadığını söyleyen emekli Öğretmen Hüdaverdi Adatepe “Bunca yıl sonra onları görmek beni çok mutlu etti. Hepsini sevgiyle kucakladım. Aralarından bazılarını tanımakta güçlük çektim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederken birbirlerini hiç bırakmamalarını öğütlüyorum. Vefalı öğrencilerim ülkelerine de vefalı davranıyor. Allah hepimize böyle öğrenciler nasip etsin” dedi.iha