Kuşadası Özel Ü. Naci Akdoğan Lisesi'nden mezun olduktan sonra, her biri birer üniversiteden mezun olup meslek sahibi olan öğrenciler arasında ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç da yer aldı. Mezunların buluştuğu geceye katılan Murat Dalkılıç, okul arkadaşlarıyla hasret giderdi. İngilizce öğretmeni Suna Çorum ve Matematik öğretmeni Gözde Karpuzcu'nun girişimleri sonucunda gerçekleştirilen mezunlar buluşması etkinliğine öğretmenler ve okul yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda eski mezun ve eski okul yöneticileri katıldı.
17 yıl içerisinde mezun olanların bir araya geldiği etkinlikte, panolara asılan yıllar önceki fotoğraflarda anılar tazelendi, anı defterine notlar yazıldı. Daha sonra mezunlar, mezun oldukları yıl sonu gösterilerinde hazırlanan görsel dokümanları ise hep birlikte izlediler. Anılarını paylaşan Murat Dalkılıç ve diğer mezunlar hep birlikte 17. yıl pastasını kestiler. 17 yıl sonra okul arkadaşlarıyla buluşan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, "Benim için çok anlamlı bir geceydi. 17 yıl önce mezun olduğum
arkadaşlarımı görme ve anılarımı tazeleme fırsatı buldum. Mezun olduğum okulla ve Kuşadası ile her zaman gurur duyuyorum. Bu açıdan da son derece anlamlı bir geceydi" dedi.