Yıllarca güzelleşmek adına kozmetiklere para harcayıp durdunuz. Fakat son yıllarda yapılan araştırmalar sayesinde aslında güzelliğin önce içten geldiği görüldü. Özellikle beslenmenin meyve tüketimi kısmına dikkat çekiliyor. Çünkü doğada var olan meyveler aslında birçok yönden siz kadınları güzelleştirmek adına çok işe yarıyor.

İşte sizi güzelleştiren meyveler ve ne işe yaradıkları;

Elma: elma cilt için oldukça faydalı bir meyvedir. Cildinize doğal bir parlaklık sağlar. Uykusuzluk problemlerini önleyerek sizin daha dinç görünmenize yardımcı olur.

Şeftali: böbreklerinizin düzenli çalışmasını sağlayarak yine cilt ve metabolizmanıza olumlu etkiler sağlar.

Armut: bildiğiniz gibi kansız olan bir kişinin cildi solgun görünür. Armut kansızlığı önleyerek daha canlı bir cilt rengine kavuşmanızı sağlar.

Çilek: cilde canlılık veren diğer bir meyvedir. Dişler için oldukça yararlıdır. Diş taşları, diş eti sorunları ve ağızda oluşan her türlü bakteriye karşı savaşır. Ayrıca stres ve sigaranın olumsuz etkilerini ortadan kaldırır.

Kiraz: kiraz en büyük anti oksidan özelliğe sahip meyvedir. Bu özelliği sayesinden vücudunuzdaki zararlıları yok eder ve sizi daha sağlıklı bir görünüme kavuşturur.

İncir: tam bir enerji deposudur. Kemikler için oldukça faydalı olduğu bilinir.

Kivi: vücudunuz her bölgesinin, özellikle de cildinizin ihtiyacı olan C vitaminini sağlayan en önemli meyvedir.

Karpuz: cilt için oldukça faydalıdır. Böbrekler açısından oldukça faydalı bir idrar söktürücüdür.

Kadınlaralemi