AK Parti Şanlıurfa Eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ağar, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Şanlıurfa gezisi sırasında Başbakan Erdoğan’nın mevcut siyasetçiler arasında en iyisi olduğunu ifade ettiğini ileri sürdü. 

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Şanlıurfa Barosu hizmet Binasının temel atma töreni için dün kente geldi.  Akşam saatlerinde kente gelen Feyzioğlu, sabah saatlerinde kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. 

Tarihi Gümrük Hanı’na giden Metin Feyzioğlu burada Şanlıurfalılarla sohbet etti. Metin Feyzioğlu ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ise AK Parti Şanlıurfa Eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ağar’dan geldi. Ağar, Twitter hesabından, Metin Feyzioğlu’nun Başbakan Erdoğan için ‘’Başbakan mevcut siyasetçiler içinde en iyi siyasetçidir’’ ifadesini kullandığını söylerken, Urfa’nın havasının adama doğru söylettiğini belirtti. 

Hatırlanacağı üzere Başbakan Erdoğan, Danıştay’ın 146. Yıldönümü törenleri sırasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun konuşmasına kızmıştı. Metin Feyzioğlu’nun siyaset yaptığını söyleyen Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte salonu terk etmişti.