Karacasu Belediye Başkanı Emin Mete, ilçenin kabuğunu kırdığını, gelişmeye ve değişmeye devam ettiğini belirtti. Ekibiyle birlikte belirledikleri hedefler doğrultusunda sürekli yeni projeler üreterek çalışmaya devam ettiklerini belirten Mete, bu projeleri uygulamaya geçirerek planlı ve disiplinli bir şekilde Karacasu halkına hizmet vermeyi sürdürdüklerini kaydetti.
Karacasu Belediyesi olarak mevcut kaynakları tüketmek yerine yeni kaynaklar üretmeği amaç edindiklerini ve bu çabalarında da büyük bir başarı elde ettiklerini belirten Karacasu Belediye Başkanı Emin Mete, “Yönetime geldiğimizden bugüne birçok projeyi gerçekleştirdik ve halkımızın hizmetine sunduk. Bunlardan bazıları gölet yapımı, içme suyu kuyuları, damlama sulama projesi, devlet hastanesi, Karacasu yol girişi, Karşıyaka Yeşil Vadi Projesi, arıtma tesisleri, Etnografya Müzesi, belediye hizmet binası, Karacasu evleri, fuarlar, tarih korumacılığı, belediye konukevi ve nice projeler şuan hayata geçirimli durumda. Bu zorlu yolda vatandaşlarımızın olumlu eleştirileri daha sonraki çalışmalarımız için güç kaynağı oldu. Farklı şehirlerde yaşayan Karacasu sevdalısı olan hemşerilerimizin ilçemize yatırım yapmaları için teşvik ettik. Bu hemşerilerimiz ilçemizin eğitim, sağlık, tarım ve turizm kenti olmasını sağladılar” dedi.
Karacasu"nun gelişmesi için kendilerine destek veren kamu kurum ve kuruluşları, meclis üyeleri ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Mete, şunları söyledi: “Karacasu"yu en güzel yarınlara kavuşturmak ve her zaman yaşanabilir bir ilçe bir ilçe yaptık. Artık Karacasulu ilçesini terk etmiyor. Artık Karacasulu iyi ve güzel işler mücadele ediyor. Karacasu da artık birlik, beraberlik, hoşgörü, dostluk ve kardeşlik var. Gayret bizden takdir kamuoyundan. Güneşi hedefledik, aydınlık yarınlara koşuyoruz. Durmak yok, hizmete devam”