Aydın"da mesleğinde uzun yıllar uğraş vermiş, Aydın ekonomisine katkıda bulunmuş ve mesleğinde başarılı olmuş 3 kişiye Güzelhisar Rotary Kulübü tarafından ödül verildi.
Rotary Kulübü tarafından Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Çezik, Sanayici Hakkı Ustaoğlları ve Esnaf İbrahim Gökbel ödüle layık görüldü. Düzenlenen törene Aydın Vali Yardımcısı Alparslan Argun ve rotaryanler ve davetliler katıldı.
Basın dalında Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Çezik"e ödülünü Aydın Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, Sanayi dalında Hakkı Ustaoğulları"nın ödülünü İlkay Erdemir, Esnaf dalında İbrahim Gökbel"in ödülünü Güzelhisar Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Temren verdi.
Güzelhisar Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Temren yaptığı konuşmada; “Rotary Kulüpleri, İş ve Meslek insanlarının oluşturduğu bir hizmet kuruluşudur. Biz dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı olarak geliştirerek barışa ve barış halinin kökleşmesine katkıda bulunan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary"nin üyeleriyiz. Çalışmalarımızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı çalışmaları için önder oluyoruz” dedi.