Didim Meslek Eğitim Merkezi Kuaförlük ve Berberlik Bölümü öğrencileri toplumsal duyarlılığa ışık tutarak Didim’de kalan depremzedelere saç kesimi hizmeti verdi. Didim Kaymakamlığının izni ile Kuaförlük ve Berberlik Bölümünde okuyan 8’i Kız 10’u Erkek 18 Öğrenci Bölüm öğretmenleri eşliğinde Didim’deki TKİ Dinlenme tesislerine gelerek depremzedelere saç kesimi hizmeti verdi. Başta depremzede çocuklar olmak üzere yetişkinler saç ve sakal tıraşı olurken, bayanların ise yemekhane bölümünde bayan öğrenciler tarafından saçlarının kesildiği ve bakım yapıldığı görüldü. Depremzede vatandaşlar verilen hizmette duydukları memnuniyeti dile getirirken “Kendilerine teşekkür ediyoruz. İyi bir şey yapıyorlar. Memnunuz. Sıkıntımız yok. Bizleri ücretsiz tıraş ettiler. Kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz” diyerek okulun hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Saç kesimine katılan Didim Meslek Eğitim Merkezi Kuaförlük Bölümü öğrencileri ise “Aslında yardım etmek çok güzel bir duygu, saç keserken bu kadar zevk almamıştık. Çok sevindiler. Bizleri görünce şaşırdılar. Çok mutlu oldular. Onların yerinde biz de olabilirdik” diyerek duygularını aktardılar.
Didim Meslek Eğitim Merkezi Kuaförlük ve Berberlik Bölümü öğrencileri saç kesim hizmetini TKİ Dinlenme tesislerinin ardından 30 Kasım Çarşamba günü Polis Akademisinde, 1 Aralık Perşembe günü ise Demiryol İş Sendikasında kalan depremzedelere yönelikte yapacakları öğrenildi.
20111129ay490526_02.jpg