İzzet Çapa"nın mekanı Al Jamal"e bütün takımı davet eden Volkan, sahneye çıkıp “Mor Menekşe”yi söyledi. Saat 01.30"a kadar süren gecede Alex ve Carlos samba, Kazım ile Selçuk da kolbastı yaptı

F.BAHÇELİ futbolcular Kadıköy"deki üst üste 10. G.Saray galibiyetinin sevincini kaleci Volkan Demirel"in 29. doğum gününde yaşadılar.. İzzet Çapa"nın en klasik mekanı Al Jamal"de gerçekleşen partiye, bütün F.Bahçeli oyuncular ve Daum"un yardımcısı Koch eşleriyle birlikte katıldı, 21.00"den 01.30"a kadar süren eğlencede G.Saray dillerden düşmedi..

KLASİK Al Jamal mönüsünün servis edildiği özel gecede içki olarak da Sultans of Arabia Kokteyli (tarçın aromalı martini kokteyli) ve şarap içildi.. Ayrıca Volkan için 2 şişe şampanya açıldı.. Al Jamal"i görmeyenler için anlatalım. Mekanın ortasında bir sahne bulunuyor ve eğlenceye renk katan bir şov grubu performans sergiliyor.. F.Bahçeliler, gece boyunca sahneden inmeyip mekandaki 250 müşteriyle birlikte eğlendiler..

İLK olarak sahneye Koch çıktı ve “İyi ki varsın, iyi ki F.Bahçe"desin” sözleriyle Volkan"a doğum günü kutlaması yaptı.. Ardından genel istek üzerine F.Bahçe Marşı çalındı, hep bir ağızdan söylendi.. Gecenin en ilgi çekici performansını ise Volkan sergiledi.. Nilüfer"in “Mor Menekşe” şarkısını çaldıran Volkan, ayrıca sahneye çıkıp Nilüfer"le birlikte G.Saraylılar"ın mor forması ile dalga geçen şarkıyı seslendirdi.. Daha sonra Alex sahneye çağrıldı.. Tıpkı F.Bahçe idmanındaki gibi Alex"e padişah kaftanı ve kavuğu giydirildi.. “Son Padişah” haline gelen Alex, o kıyafetle arkadaşlarının masasını dolaşarak lokum dağıttı.. Alex"in daha sonra Carlos"la yaptığı samba gösterisi de nefes kesiciydi..

SAHALARIN ele avuca sığmaz forveti Colin Kazım, yanına Selçuk"u da alarak kolbastı oynadı ve herkesi kahkahaya boğdu.. Gece 01.00"den sonra hızını alamayan Kazım, sahnedeki Michael Jackson taklitleriyle dans becerisini sergiledi.. Gecenin diğer notları şöyle:

* STRES atma fırsatı bulan futbolculardan bekâr olanlar, başka mekanlara giderek eğlenceye devam ederken, evli olanlar evlere dağıldı..

* GECE boyunca herkes alkol aldı, sadece Colin Kazım ağzına içki sürmedi..

* VOLKAN"IN Belçika güzeli nişanlısı Zeynep Sever güzelliğiyle herkesi büyüledi.. Semih-Pınar, Bilica-Jakline, Gökhan-Hatice, Alex-Daianne, Santos-Suellen çiftleri de ilgi odağıydı..

* VOLKAN"IN özel isteği üzerine mekanda fotoğraf çekimine izin verilmedi..
İki Türk kızının güzel rekabeti

ZAFERİN GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARI!

G.Saray galibiyetinin coşkusu ve Volkan"ın doğum gününü kutlamak için F.Bahçeli futbolcular Al Jamal"deki özel partiye koştu. Evli olan yıldızlar, geceye eşleriyle birlikte katılırken, sarı-lacivertli futbolcuların eşleri şıklıklarıyla mankenleri aratmadı. Gökhan"ın eşi Hatice Gönül ve Volkan"ın nişanlısı Zeynep Sever abiye kıyafetleri tercih ederken, spor giyinmeyi seçenler çoğunluktaydı./vatan