Menderes Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Birsen Taşkıran Evren rehberliğinde resim sınıfı öğrencilerinin yaptığı yağlı boya tablolar, ahşap boyama, kara kalem çalışmaları, fotoğraf ve ahşap yakma işlerinden oluşan sergi İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan tarafından açıldı. Okul Müdürü Mehmet Atay, öğretmenler, veli ve öğrenciler eşliğinde sergiyi açan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan sergideki resimlerle tek tek ilgilenerek öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Menderes Anadolu Lisesinde bir hafta boyunca açık kalan sergi okula Toplam Kalite Yönetimi (TKY) saha ziyareti nedeniyle gelen Milli Eğitim Bakanlığı strateji ekibi tarafından da gezildi ve takdir edildi.

Öğrencilerin kendi el emeği ve göz nuru çalışmalarının davetliler tarafından beğenildiğini ifade eden Resim Öğretmeni Birsen Taşkıran Evren; “Öğrencilerimiz okulumuzu gururlandıran bu etkinlikte severek görev aldı. Resim çalışmalarımız yıl boyunca devam etti ve bu çalışmalarla öğrencilerimiz yoğun ders temposunun stresini atmanın yanı sıra kendi ürünlerini yaratmanın hazzını yaşadılar” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan serginin düzenlenmesinde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederken, Okul Müdürü Mehmet Atay da; “Eğitimciler olarak öğrencileri en iyi şekilde geleceğe hazırlarken kültürel ve sanatsal faaliyetlere de büyük önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

2-088.jpg