Önder"in menajerleri Doğan Ercan ve Hasan Çetinkaya, milli futbolcuyla İngiltere, Fransa ve Rusya"dan takımların ilgilendiğini, ancak ortaya konan bonservis ücretinin yüksek olduğunu söylediler.

Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"na açıklama yapan Hasan Çetinkaya, “Fenerbahçe, Önder"i kadroda düşünmüyor, ama yüksek bir bonservis ücreti ortaya koyuyor. Madem düşünmüyor, gitmesi için kolaylık sağlamalı. Hem kadroya almamak hem de bonservisini yüksek tutmak mantıklı değil” şeklinde serzenişte bulundu.

Hasan Çetinkaya şunları söyledi:

“Premier Lig"den Önder"le ilgilenen takımlar var. Bir tanesinden çok ciddi teklif aldık. İki takımda Önder"i listesine aldı. Bu takımlarla görüşüyoruz. Fransa Lig 1"den bir takım da çok ciddi teklif yaptı. Rusya"dan iki takım Önder"le ilgileniyor. Ancak bunlar Fatih Tekke"nin ya da Gökdeniz"in takımı değil.

Önder, Fenerbahçe"yi çok seviyor. Başkanını ve takım arkadaşlarını da çok seviyor. Alınan karara da saygı duyuyor, ama hem kadroda düşünülmediğinin açıklanması hem de yüksek bonservis ücreti koyulması sıkıntı yaratıyor. Bir futbolcuyu kadroda düşünmüyorsan kolaylık sağlamalısın. Yüksek bir bonservis ücreti talep edemezsiniz. Mantıklı bir şey değil.

Fenerbahçe yönetimiyle görüşmelerimiz sürüyor./milliyet