Türkiye"nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Memur-Sen Nazilli Temsilciliği girişimleriyle üyelerine birçok firmadan indirim alabilmelerini sağladı.
Sendika binasında konuyla ilgili açıklama ve imza töreni yapıldı. Nazilli Memur-Sen Temsilcisi ve Sağlık-Sen Nazilli Şube Başkanı Hasan Gürbüz yaptığı açıklamasında; “Türkiye"nin en büyük sivil toplum örgütü olan Memur-Sen yaptığı kazanımlarla gündemdeki yerini korumaktadır. Nazilli"de Memur-Sen"in 800 üyesi bulunmaktadır. Bizlerde bu büyük sivil toplum örgütüne bağlı Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Toç-Bir-Sen be diğer iş kolları kazanımlarının sadece kamu alanı içinde olmaması için çeşitli işyerleri ile indirim anlaşmaları yaptık. Bunlardan ilkini Nazilli"de birçok kampanya ve sosyal projeler gerçekleştiren Serttaş Kuruyemiş ile gerçekleştirdik. Bunun yanında Düzgünler Giyim, Ergaz, Altınmakas Erkek Kuaförü, Günbak Market, İstekbal Market, Diva Bayan Kuaförü, Murat Çiçekçilik ve Lara Restaurant ile yüzde 5 ile yüzde 25 arasında çeşitli oranlarda indirim anlaşmalarına varılmıştır. Bu anlaşmaların devamı olacaktır. Üyelerimizin de talepleri doğrultusunda genişletmeye ve Memur-Sen farkını ortaya koymaya devam edeceğiz” dedi.
Yapılan basın açıklamasına ve imza törenine Nazilli Memur-Sen Temsilcisi ve Sağlık-Sen Nazilli Şube Başkanı Hasan Gürbüz, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Rıdvan, Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Özkan Karamanyıldırım, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Ahmet Şahbaz ve Toç-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mustafa Öğünçlü ile birlikte Serttaş Kuruyemiş işletme sahibi Süleyman Serttaş hazır bulundu.