Kurtlar Vadisi"nde Memati"nin sevgilisi rolündeki Didem Taslan, gerçek hayatta da onu ölümmüne sevip sahiplenecek Memati gibi bir erkek istediğini söyledi.

Kurtlar Vadisi"nde Memati"nin sevgilisi rolündeki Didem Taslan, dizi sayesinde artık sokakta bile yürüyemez hale geldiğini söyledi.
Bugün'e röportaj veren Didem Taslan “Restoran sahipleri para almıyor, vatandaşlar yolda poşetlerimi taşıyor, bazıları "Mematisiz niye dışardasınız" diye soruyor. Türkiye"nin yengesi oldum” diyor.


Didem, "Kurtlar Vadisi"nin dişi kurtlarından biri de sensin. Nasıl, vadinin puslu havasına iyice alıştın mı?

Türkiye"de kaç dizi yedinci yılına girdi ki, düşünebiliyor musun ne müthiş bir şey böyle bir dizide oyuncu olmak. Bu diziyle kendimi aştım. Sokakta yürüyemiyorum artık. Geçen gün alışverişe çıktım, etrafıma insanlar toplandı. Üç-beş tanesi yanıma gelip, "Abla, Memati ağabey olmadan nereye gidiyorsun böyle? Ağabeyimizin burada olduğundan haberi var mı yok mu doğru söyle" dediler. Hatta bir tanesi elimdeki poşetleri taşımak istediğini söyledi. Gururlandım.

Dizinin fanatikleri seni sahiplendiler demek ki, ne güzel!

Memati sayesinde Türkiye"nin yengesi oldum. Restoran sahipleri bir müşteri olarak bana para ödetmiyor. Taksiciler "Ayıp ettin yenge, hiç olur mu?" deyip parayı elime sıkıştırıyorlar. Halbuki ilk ekibe girdiğimde ödüm kopmuştu. "Bir mankenin bu dizide ne işi var?" diyecekler diye çok korktum. Biliyorsun mankenler bu ülkede hep küçümsenir. Mankenden anne olmazmış, mankenden ev kadını olmazmış, mankenden oyuncu olmazmış niye yaa? Güzel olmak suç mu yani! Allah insana çirkin şansı versin.

MEMATİ GİBİ ERKEK İSTERİM

Sence Türk kadınları Memati"yi neden bu kadar etkileyici buluyor?

Çok basit, Memati kadınını ölümüne seviyor. Hangi kadın ölümüne sevilmek istemez ki! Her kadın Memati gibi bir erkeği olsun ister.

Ya sen?

Memati gibi bir erkek isterim. Neden istemeyeyim? Ama onun gibi birini bulmak zor. Sevgilim beni deli gibi sahiplenecek. Bilmeliyim ki, bir telefon açtığımda koşup yanıma gelecek ya da yemekte bana laf atan birini susturabilecek. Erkeğime güvenmeliyim.

Senin özelliğin neydi, nasıl kaptın "Gamze" rolünü? Acaba bir başkası senden daha iyi "Gamze" olur muydu?

Memati diyor ki "Ben herkesi sevmem. Herkesin beğendiğini beğenmem." Demek ki bu adamın beğeneceği kadının alımlı olması lazım. E, beni uygun gördüler sağ olsun! Ekran ışığımın olduğunu söylüyorlar. Hatta dizidekilerden, "Senden bu kadarını beklemiyorduk" yorumunu aldım. Memati"nin karşısında ezilmedim. Benim avantajım Gamze"nin de model olması. Gamze de ev kadını değildi ki...

Dizide öyle sahneler var ki, izlerken yerinde oturamıyorsun; hep heyecan hep bir gerilim var. Ya sen, oynarken ne haldesin?

Memati"yi oynayan Gürkan Uygun sürekli bana, "Beni sars" diyor. Onun oyunculuğundan inanılmaz haz alıyorum. O, gözleriyle beni ağlatıyor. Ya da sadece bir bakışıyla tüylerimi diken diken ediyor. Kafama silahı dayadığı bir sahne vardı, o an ölümün ılık nefesini hissettim ensemde... Yaşadım. Dahası yok. Bııırrr! Sahne arasında krize girdim. Tir tir dizlerim titriyordu ve katılarak ağlıyordum. Memati"yle partner olmak böyle bir şey işte! H2