17 yaşındaki kız, ayrılmak istemeyen sevgilisini vurdu

Kadiköy"de durağa çağırdığı sevgilisini tabancayla öldüren genç kız tutuklandı. İfadesinde ise “Bir daha takılma diye şakalaşırken silah ateş aldı” dedi.

İstanbul"da liseyi yarıda bırakan 17 yaşındaki Melek Melisa İ. ile 5 ay önce tanıştığı market çalışanı Tahsin Özcan"ın arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Ancak iki ay sonra Melek İ."nin isteği üzerine ikili ayrıldı. Özcan, ayrılmak istemediğini Melisa İ"yi sık sık arayarak söyledi. Ancak Melisa reddetti. İddaaya göre önceki gün Melisa"yı telefonla arayan Özcan, Kadıköy Fikirtepe Metrobüs durağında randevulaştı. Saat 20.00 sıralarında buluşan ikili arasında tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Melisa, babasına ait olan ruhsatsız tabancayı çıkartarak Özcan"ı başından tek kurşunla vurdu. Özcan, olay yerinde ölürken Melis İ. kaçtı. Olay sonrası araştırma yapan polis ekipleri Pervin adlı kızın ifadesinden yola çıkarak Melisa"yı aramaya başladı. Bu sırada evde şüpheli hareketlerde bulunan Melisa"nın ailesi, her şeyi anlatan kızlarını polise teslim etti. Dün mahkemeye çıkarılan Melisa İ. tutuklandı.

İdaaya göre Melisa İ"nin savcılıktaki ifadesinde “Evimiz durağa çok yakın. Tahsin"i pencereden gördüm. Arkadaşım Pervin de yanındaydı. Hemen babama ait ruhsatsız silahı da yanıma alıp evden çıktım. Özcan"a bana bir daha takılma diye şaka yapıp başına silahı dayadım. Yanlışlıkla tabanca ateş aldı” dediği öğrenildi.

Tahsin Özcan"ın babası Zülgani Özcan"ın ise “Olay sırasında telefonunu arayarak nerede olduğunu sordum. O sırada silah sesi duydum. Birden telefon kapandı. Sonra zaten oğlumun vurulduğunu öğrendim” dediği iddaa edildi. / vatan