Sivasspor'da Haziran ayında İzmir'de menisküs ameliyatı olan ve yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan Mehmet Yıldız'ın dün çekilen MR'ı temiz çıktı. Kaptan Sivas'a gelerek takım ile çalışmalara başlayacak.

Geçen sezon sonunda dizindeki ağrıların artması nedeniyle İzmir Kent Hastanesi'nde Operatör Dr. Bülent Zeren tarafından menüsküs ameliyatı edilen ve 4 aydır takımından uzak kalan Sivasspor'un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız sahalara dönüyor. Dün Ankara'da çekilen MR'nın temiz çıkan golcü oyuncunun Sivas'a gelerek takım ile çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Takım ile çalışmalara başlayacağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, "Ufak bir operasyon geçirmeme rağmen takımımdan bu kadar uzak kalmam beni üzdü. Fakat dün çekilen MR'ın temiz çıkması beni çok sevindirdi. Sivas'a gelerek takımım ile birlikte idmanlara çıkacağım. En kısa zamanda kadrodaki yerimi alacağım. Takımımın bana ihtiyacı var. Onları bu günlerde yanlız bırakmak beni üzüyor. Sakatlığım boyunca bana hep destek olan hocamız Bülent Uygun'a teşekkür ediyorum." dedi.

Ligdeki ilk puanını erteleme maçında Denizlispor'dan alan Sivasspor, kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçını kazanarak ilk üç puanla tanışmak ve taraftarlarına bayram hediyesi vermek istiyor. Kırmızı-Beyazlılarda yarınki maçta, Mehmet Yıldız, Petkoviç, Abdurrahman ve Onur sakatlık nedeni ile Kadir ise cezalı olduğu için forma giyemeyecek./fanatik