"Temsilci yolluyorlar"
Everton ile Valencia"ya transferi gündeme gelen Mehmet Topal"ın yeni sezonda Galatasaray forması giyip giymeyeceği şimdiden merak konusu olurken, konuyla ilgili en net açıklama, futbolcunun menaceri Batur Altıparmak"tan geldi. FANATİK"e konuşan Altıparmak, “İspanya"dan Valencia, Sevilla, Villarreal, Fransa"dan Paris St. Germain, İngiltere"den Everton, Manchester City ve Tottenham"ın ilgisi sürüyor. İstanbul"a sürekli temsilci gönderiyorlar” diye konuştu.

"Fransa"da izlediler"
Altıparmak, şöyle devam etti: “Sezon başında Everton, 8 milyon Euro"luk teklif yaptı, Galatasaray Yönetimi bu teklifi geri çevirdi. Ama oyuncunun son durumunu görmek için takibe devam ediyorlar. Bu kulüplerin temsilcileri, Fransa"daki Bordeaux maçında da Mehmet"i izledi. Ama henüz resmi girişimleri yok, sadece takip ediyorlar. Avrupa kulüplerinin stratejisi bu. Onlar bir futbolcu için harekete geçmeden önce 7-8 kez çıplak gözle izlemeyi tercih ediyorlar...”

"Eğer iş ciddiyse..."
“Mehmet Topal, geçtiğimiz sezon sözleşmesini uzattı. Galatasaray ile mukavelemiz 2013 yılına kadar sürüyor. Şu an resmi bir teklif yok diyoruz ama, olsa bile sonuçta kararı verecek olan taraf belli: Galatasaray. Başka bir deyişle, patron Galatasaray... Resmi teklif gelir ve Galatasaray "evet" derse, görüşmelerimiz başlar. Transferde ciddi gelişmeler yaşanacaksa eğer, ilk temasın Galatasaray"la kurulması şart...”