Hagi'nin yakın dostu ve eski menajeri Becali'ye, 'G.Saray'a gitmekle büyük hata yaptım' dediği iddia edildi

G.Birliği yenilgisinden sonra, 'G.Saray'a geldiğim için pişman değilim' diyen Hagi'nin ülkesinde bunun tam tersi açıklamalar yaptığı yazılıyor

RUMEN GSP TV kanalı Rumen hocanın İstanbul'a gittiğine pişman olduğunu ve bu rahatsızlığını en yakın dostu Becali'yle paylaştığını öne sürdü. Steau Bükreş Başkanı olan Becali, Galatasaray'a gitmeden önce Hagi'yle konuştuğunu ve Bükreş'in başına geçmesini istediğini de söyledi. Becali, 'O zaman buna olumlu bakmıyordu. Fenerbahçe maçında Galatasaray'ın başına geçti. Ama şimdi 'büyük hata yaptım' diyor' şeklinde konuştu.

BECALİ Hagi'nin ayrıca ara transferde Rumen oyuncu almayacağını da öne sürdü. GSP TV, Rumen hocanın kendisine bu şekilde sorulan sorulara çok sert cevap verdiğini ve kendi ülkesinden oyuncu almaya sıcak bakmadığını da öne sürdü.

BU arada Hagi'nin ara dönemde yapılacak transferler için kendisine tanınan 20 milyon euroluk bütçeyi genç yeteneklerden yana kullanmak istediği öğrenildi. Hagi'nin yıldız transfer istemediği ve çekirdek bir kadro oluşturacağı da belirtiliyor.

Noel izni yok

G.SARAY'DA Teknik Direktör Hagi, 27 Aralık'ta oynanacak Türkiye Kupası maçı nedeniyle yabancıların hiç birine izin vermek istemiyor. Dün izin yapan Sarı-Kırmızılılar bugün çalışacak. Sabri, Aydın, Emre, Baros ve Mustaf'nın ise sakatlıkları var.