İki çocuk babası Ali Rıza Karabulut, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Fatih Çam, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Mustafa Ünal ve Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Erdal Gezer tarafından yapılan başarılı operasyonla hayata geri döndü.
Edinilen bilgiye göre; Şiddetli göğüs ağrısı ile hastaneye başvuran Karabulut’un ciddi bir kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Bilinci kapanan, solunum ve kalp fonksiyonları kötü durumda olan hastanın imdadına Özel Medline Aydın Hastanesi yetişti. Yapılan ilk değerlendirmede şok tablosunda olduğu gözlemlenen hasta, gece yarısı saat 00.00’de anjiyoya alındı. Anjiyo süresince kalp masajı yapılarak suni solunum uygulanan hasta, hemen akabinde by-pass ameliyatına alındı. Gece saat 01.00’de Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Mustafa Ünal ve Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Erdal Gezer yönetiminde gerçekleştirilen ameliyat, 4,5 saat sürdü. Ameliyat sonrasında hasta yoğun bakım sürecini de atlatarak, servise alındı.

Hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Mustafa Ünal: “Hastanemizde birkaç gün istirahat edecek olan hastamız, evine eski sağlığına kavuşmuş bir şekilde dönecek. Hastamızdan tek beklentimiz bundan sonra düzenli olarak kontrollerini yaptırmasıdır” dedi.
Ali Rıza Karabulut ise yaptığı açıklamada, “Kalp krizi esnasında hayatımın en zor ve en kötü zamanlarını yaşadım. Özel Medline Aydın Hastanesi’ne hem çabaları hem de gerçekleştirdikleri başarılı ameliyat için minnettarım” dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg