Didim Meclisinin Haziran Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mümin Kamacını başkanlığında yapıldı. Didim Belediye Meclis Toplantısında yapılan toplantıda gündemde var olan 11 madde görüşüldü.
Gündemin 1. maddesinde AK Parti"li Meclis Üyelerinin verdiği dilekçe görüşüldü. Verilen dilekçe de görüşülerek dilekçe de yer alan yeşil alan yapılması için plan tadilatına gidilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 2. maddesinde yer alan Ege Belediyeler Birliğine 1 asil ve 1 yedek üye seçimiyle ilgili olarak Vedat Ege asil üye ve İbrahim Eray ise yedek üye olarak seçildi.
3. maddeye ilişkin olarak Turizm Alt Yapı Hizmet Birliğinin ilçenin korunması, tanıtımı, geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapılacağı belirtilerek Sahil Bankoğlu ve Ahmet Karaoğlu asil üye, İbrahim Eray ile Vedat Ege ise yedek üye olarak seçildiler.
Gündemin 4. maddesinde görüşülen Akbük"teki başıboş köpeklerin Didim"e getirilerek kısırlaştırılmasına ve işlemlerin tamamlandıktan sonra Akbük"e geri gönderilmesi oy birliği ile kabul edildi. 5. maddesini oluşturan otopark ücretleri ve kiralama süresi konusu encümen kararına bırakılarak 3 yıl süreyle ilk 10 dakika ücretsiz, 1 saat 1 TL, 2 saat 2 TL, 3 saat 3 TL, 4 saat 4 TL ve 24 saate kadar olan sürede 5 TL olarak ihaleye çıkartılmasına karar verildi. Alınan karar oy birliği ile kabul edildi.
6. maddeye ilişkin olarak Ulaştırma Bakanlığı tarafından belirlenen Terminallerden çıkış yapan araçlardan ve terminal otoparkını kullanan araçlar için Terminal Tavan Ücret Tarifesinin Belediye tarafından uygulanması ve tavan ücret değişikliğinde Ulaştırma Bakanlığının yayımladığı yeni tavan ücret tarifesinin uygulanması konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.