Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) tarafından işletmeciliği üstlenen Meandros Restaurant törenle hizmete açıldı.
Açılış törenine Aydın Valisi Mustafa Malay, İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Belediye Başkan yardımcısı Enver Helvacı, Güllübahçe Belediye Başkanı Yılmaz Salbaş, Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Söke Ticaret Borsası Başkanı Bertan Balçık, AK Parti İlçe Başkanı Ali Murataza Güzelyağdöken, CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin, Anavatan İlçe Başkanı Ömer Bıçakçı başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
Restaurantın açılış töreninde konuşan SÖGİAD Başkanı Tolga Coşkun; destek veren herkese teşekkür etti. Aydın Valisi Mustafa Malay ise Söke"nin Aydın için önemli bir ilçe olduğunu belirterek; “Söke için neler yapılsa azdır. Başarılı çalışmaları ile sürekli adından söz ettiren SÖGİAD"ı böylesine bir hizmetti Söke"ye kazandırdığı için kutluyorum” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Restaurant içinde yer alan Sökeli araştırmacı Cevdet Üzüm"ün tarihi Menderes fotoğraflarını inceleyen Vali Mustafa Malay çalışmasından dolayı Cevdet Üzüm"ü de kutladı.