Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü"nce 2008 yılı yaz döneminde açılan kurslarla bu spora başlayan gençleri Yenipazar Gençler Birliği Belediyespor Kulübü bünyesinde barındırmaya başladı. Bu sporculardan oluşan Masa Tenisi takımı Aydın kulüpler arası Masa Tenisi müsabakalarında Yenipazar´ı başarı ile temsil etti.
Yenipazar Gençler Birliği Belediye Spor kulübü başkanı Nihat Altınkaya, “Biz bu branşa yeni başladık. Henüz bir yıllık bile bir geçmişimiz yok. Yıllardan beri bu sporu yapan kulüplerden bazılarını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha iyi başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Bize çalışmalarımızda her türlü desteği veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne, İlçe Spor Müdürlüğüne ve Masa Tenisi İl Temsilciliğine teşekkür ediyoruz” dedi.
Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe de, Yenipazar´daki çalışmalardan memnun olduğunu Yenipazar"da Masa Tenisinin daha çok sevileceğini ve Yenipazar masa tenisi takımının önümüzdeki yıllarda daha önemli başarılara ulaşmalarını beklediğini ifade ederek “Okullarda masa tenisine olan ilgiyi artırmak için önümüzdeki günlerde İlçede Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak bir turnuva düzenlemeyi hedefliyoruz” diye konuştu.