Söke"de ilk kez düzenlenen Belediye Başkanlığı Masa Tenisi Turnuvasında; Minikler, küçük bayanlar, küçük erkekler, yıldız erkekler, yıldız kızlar, genç bayanlar, genç erkekler, büyük erkekler, büyük bayanlar ve veteranlar branşlarında sporcular mücadele ederlerken büyük erkekler karşılaşmaları büyük çekişme içersinde geçti.
Turnuva"yı Söke Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç, Belediye Meclis üyeleri Sevim Şahin ve Rahmi Akmazlar izlerken; Hatice Sarınç yaptığı açılış konuşmasında; “Söke Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde amatör sporlara destek vermekteyiz. İlçemizde değişik branşlarda düzenlediğimiz turnuvalarla amatör sporlarımızın yanında olduk. Son dönemlerde ilçemizde her geçen gün yaygınlaşan masa tenisine de Söke Belediyesi olarak düzenlediğimiz turnuva ile destek vermek istedik. Hedefimiz bu turnuvayı her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmek” dedi.
Söke Belediyesine turnuvaya ev sahipliği yapmasından dolayı teşekkür eden Aydın Masa Tenisi İl Temsilcisi Salih Kızıltepe, “İlimizdeki birçok belediye ve kuruluşların arasında Söke Belediyesi"nin bu turnuva ile masa tenisine destek vermesi bizi mutlu etti. Bu özel turnuva ile lisanslı kulüp sporcularımızın hem ciddi maç provası yaparlarken bölgesel olarak birbirlerini tanıma ve kaynaşma fırsatını da yakalamaktalar. Söke Belediyesine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Gün boyu devam eden müsabakalar büyük bir çekişmeye sahne olurken, turnuvada dereceye giren sporculara ödül ve madalyaları törenle verildi.