Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden E.T. tutuklanırken, eşi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Marmaris"e bağlı Siteler Mahallesi"ndeki iki market zincirine ait mağazalarda hırsızlık olaylarının artması üzerine polis çalışma başlattı. İddiaya göre, her iki marketin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, hırsızlıkları S.T. ile eşi E.T."nin yaptığını belirledi. Bunun üzerine önce marketleri sekiz kadın sivil polisle gün boyu izlemeye alan polis, daha sonra bir hafta boyunca her gün alışveriş merkezine gelen çiftin kaldığı apart oteli tespit etti.

Polis dün güvenlik kamerasından, marketlerden birine giren çiftin bazı kozmetik ürünlerini çantalarına attığını belirledi. Kasaların bulunduğu bölümden ödeme yapmadan çıkan şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalandı. Çiftin çantalarında yapılan aramada 8 güneş kremi, 6 parfüm, 4 yüz maske kremi bulundu.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği"ne götürülen çift gözaltına alındı. E.T. ile S.T."nin kaldığı apart otelde yapılan aramalarda da çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda kozmetik ürünü ele geçirildi. Çiftin, çaldıkları kozmetik ürünlerini plajlarda sattığı belirlendi.

İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden, 11 ayrı hırsızlık suçundan sabıkalı olan E.T. tutuklanırken, eşi S.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ele geçirilen kozmetik ürünler market yetkililerine teslim edildi.