İzmir'de düzenlenen 'İzmir güzeli' yarışmasının ardından şimdi de İstanbul'un en güzel kızı 'Mankenİstanbul' yarışmasıyla belirlenecek.

2007 yılında Model of the world, Miss tourism world, Miss Bikini, Model of the Universe ve Türkiye Engelliler güzellik yarışmalarının koreografı Adem Annaç, İzmir'de gerçekleştirdiği ilginç güzellik yarışmasını İstanbul'a taşıyor. Yarışma, İstanbul"da Mankenİstanbul adı altında devam ediyor.


'mankenistanbul.com' sitesinde halk oylaması ile belirlenecek bay-bayan 20 finalist aarsından seçilecek 'Mankenİstanbul'u birçok sürpriz kazanmakla birlikte ünlü olma hayallerin gerçekleştirme olanağı da elde ediuor.

Zaten önceki yarışmalara katılan onlarca amatör, bugüne dek birçok defile, katalog ve reklam tanıtım işinde görev almış. ;
Basının da büyük ilgi gösterdiği izmirgüzeli"ni 6 kez düzenleyen ekip şimdi istanbul"un güzellerini seçmek için istanbul"a gelmeye hazırlanıyorç Eventplus Organization ve İstanbulCast ortaklığında düzenlenecek Mankenistanbul, “İstanbul"un yeni yüzü sen olabilirsin!” sloganı ile yola çıkıyor.

Başvuru için mankenistanbul.com adresinden aday kaydı yapmak gerekiyor. Siteye kayıt olanlar aynı zamanda İstanbulCast "a da kayıtlarını yaptırmış oluyorlar.
Ayrıca yarışmada dereceye girenler hem İstanbul"un en güzel yüzü ünvanını alacak hemde bir çok sürpriz ödüle kavuşacaklar.

H2