Dedesi Niyazi Alparslan'ın gayrimenkul işini bıraktığı yerden devam ettiren Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi mezunu Kumsal Boztepe, aile şirketini zirveye taşımak için kolları sıvadı.

Kadıköy Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da bulunan Intrue Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın 4 yılda adını ezberleten Kumsal Boztepe, emeklerinin karşılığını almaya başladı.

Özellikle Arap ve yabancı yatırımcıların kapısını çaldığı Kumsal Boztepe "Bu kısa zamanda otelden, binaya, rezidanstan villaya kadar bir çok yerin satışını gerçekleştirdim. Araplar arasında adım duyuldu. Hangi Arap ülkesinden olursa olsun yolları önce benim şirketime düşüyor" diye konuştu.

Şirketini sayılı firmalar arasına sokmayı başaran Boztepe "Dede mesleği olmasıyla beraber evimizde hep gayrimenkul konuşulurdu. Dedemin vefatından sonra torunu olarak onun bıraktığı yerden bayrağı devralarak gayrimenkul işini meslek haline dönüştürdüm. Ondan aldığım bilgiler doğrultusunda işimi sıfır hatayla yapma gayreti içindeyim. Bu da beni birçok kitlenin yatırımcısı haline getirdi" dedi.

Ortaokul ve lisede gazetelerin ilk önce emlak ve ekonomi sayfalarını okuduğunu ve halen de bu alışkanlığını bırakmadığını söyleyen Kumsal Boztepe "İşini severek yapan kişi başarıyı da yakalıyor. Benim de şirketimi aranan firmalar arasına sokmamda bu etken önemli rol oynadı. Tanımayanlar 'Manken misin" diye sorduklarında yatırım uzmanıyım deyince şaşırıyorlar. Şık ve bakımlı olmak bu işte de kıstaslardan sadece biri" diye konuştu.(Sabah)