Takımın başında Jose Mourinho'yu getiren, Zlatan Ibrahimovic ve Henrikh Mkhitaryan gibi yıldızları kadrosuna katan Manchester United, Riekerink'le birlikte yeni maceraya yelken açan Galatasaray Göteborg'un Ullevi Stadyumu'nda kozlarını paylaşıyor.

MANCHESTER UNITED İLE 7. RANDEVU
Avrupa Kupaları'nda ilk kez 1993-94 sezonu Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşı karşıya gelen iki takımın Old Trafford'daki mücadelesi 3-3 bitmiş; İstanbul'daki maç 0-0 sonuçlanınca Galatasaray gruplara kalarak tarihi bir başarı elde etmişti.

1994-95 sezonunda bu kez Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşan iki ekibin Ali Sami Yen'deki mücadelesi 0-0 tamamlanmış; İngiltere'deki mücadele ise 4-0 Manchester United'ın galibiyetiyle sona ermişti.

İki takım arasındaki son eşleşme ise 2012-2013 sezonunda yine Şampiyonlar Ligi'nde olmuş ve gruptaki ilk maçı Manchester United evinde 1-0 kazanırken, Türk Telekom Arena'da kazanan taraf Burak Yılmaz'ın golüyle Galatasaray olmuştu.

GALATASARAY-MANCHESTER UNITED
SAAT: 20.30
STAT: Ullevi Stadyumu

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Dzemaili, Yasin, Sneijder, Bruma, Sinan
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

MANCHESTER UNITED: De Gea, Valencia, Blind, Bailly, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Mkhitaryan, Rooney, Martial, Ibrahimoviç
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho
LigTv