Bugün hakkında çıkan iddialara Mehmet Ali Erbil canlı yayına telefonla bağlanarak cevap verdi.

Yanında görüntülenen kızlar için "Yabancı değil Vanlılar" demesi üzerine çok tepki alan ünlü şovmen Kanaltürk'te yayınlanan 2.Sayfa programında tüm bunlara yanıt verdi.

O SÖZLER BENİM AĞZIMDAN ÇIKMADI

"Bu kelimeyi asla kullanmadım. Gazeteciler, abimle geyik yapmışlar, sonra şovmen diye bana mal ettiler.

Ben abimin yanına uğradım 'misafirim var' dedi diye. 10 dakika yanlarında durdum sonra da arabama binip gittim.

VAN İÇİN DÜNYA KADAR YARDIM TOPLADIM

Ben Van ile ilgili dünya kadar program yaptım. Bir televizyon programında böyle bir şey söylemiş olsam tamam, ama iki gazetecinin yaptığı geyik muhabbetini bana mal etmeleri büyük bir hata. Böyle bir şeyi söylemediğim için savunmaya da geçecek değilim.

BEN SÖYLEMEDİM NASIL GAF OLABİLİR

Gazeteciler bana muhteşem yüzyıl'ı sordular. Ben prodüktör ile konuştum ama böyle bir şey yok dedim. Abimin misafirleri bu kızlar. Benim ağzımdan da sadece bu laf çıktı. Böyle bir söz söylenmiş olur, kamera olur, kayıt olur, tamam. Ama ben söylememişim, nasıl bir gaf olabilir bu. Avukatım tekzip etti bu haberleri ama yapacak bir şey yok.

AVUKATIM TEKZİP YAYINLATACAK

Abime soracağım gazetecilerle böyle bir şey konuşuldu mu diye ama avukatım devreye girdi, tekzip yayınlatacak. Gazeteyi görünce hemen abimi aradım. O da orada gazetecilerle güldük dedi.

Beni toplum biliyor. 35 yıldır bu ekranlardayım. Yardım etmek gibi bir misyonum var. Söylemeye bile gerek yok. Böyle bir hareket bana yakışmaz."