Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yazılı açıklamasını yapana Vali Malay, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bir yılı daha geride bırakarak, yeni umutlar, beklentiler ve heyecanla 2008 yılına giriyoruz.
2008 Yılının, ülkemiz, milletimiz ve dünya için iyilikler, mutluluklar, güzellikler, dostluklar, başarılar ve sağlıklar getirmesini diliyorum.
Yeni yılın dünya ve bölge barışına daha iyi ilişkilere vesile olmasını diliyorum.
2008 Yılının ülkemizde sevgi, saygı ve kardeşliğin daha güçlenmesine, birlik ve beraberlik duygularının daha pekişmesine vesile olacağına inanıyorum.
Aydın"ımızın 2008 yılında daha çok kalkınmış, gelişmiş, sosyal-kültürel aktivitesi daha büyümüş, ekonomik açıdan daha güçlü bir konuma taşınmış bir il olmasını bekliyorum.
Aydın"ın sahip olduğu yetişmiş, deneyimli ve girişimci insan gücüyle; Türkiye"nin dış dünyaya açılan bir kapısı olma niteliğiyle, daha büyük bir ticaret hacmine, sanayi hareketine ve turizm faaliyetine sahne olacağına inanıyorum.
Güzel Aydın"ımızda birlik, beraberlik, kardeşlik atmosferi içerisinde gelişme ve kalkınmanın şimdiye kadar olduğu gibi artarak devam edeceğine, elele vererek her sorunu aşacağımıza, ihtiyacını duyduğumuz her türlü hizmete kavuşacağımıza inancım tamdır.
Bu duygular içerisinde, tüm Aydın"lı hemşerilerimin, tüm Kamu Personelinin ve Basınımızın değerli mensuplarının yeni yılını kutlar, aileleri ile birlikte huzurlu, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”