23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Didim Kaymakamı Ali Katırcı koltuğunu Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu Öğrencisi 2. sınıf öğrencisi Burak Yüksel"e koltuğunu bıraktı. Kaymakam Katırcı, Burak Yüksel"i, öğrenci arkadaşlarını ve öğretmenlerini karşılarken, Mahir Özgür Damar 2. sınıf öğrencisi Burak Yüksel kaymakamlık koltuğuna oturdu. Yüksel"im ilk talimatı ise kendi okuduğu okulun çevre düzenlemesine ilişkin talimat verirken, Kaymakam Katırcı"ya da Didim sorunları konusunda sorular sorarak bilgi edinmek istedi.
Koltuğunu devir alan öğrenciyi kutlayan Kaymakam Katırcı, “Öğrencimiz Burak Yüksel makama oturduğunda ilk olarak eğitim de zaman zaman var olan sorunları aktardı. Biz de ilçemizde sorunların çözümü noktasında çalışmalarımız yapıyoruz. Amacımız Didim"de okuyan öğrencilerimiz iyi şartlar eğitim vermek, çünkü onlar yarının büyükleri bu anlamda çalışmalarımız buna göre yapıyoruz” dedi.
Didim"deki kutlamaların bir diğer adresi olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"nde de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, koltuğunu Arif Nihat Asya İlköğretim Okul 4. sınıf öğrencisi Sinan Ünal"a bıraktı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Öksüz kendisine ziyarete gelen öğrencilere ve öğretmenleri Ufuk Kurucu"ya ikramlarda bulunurken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan Ünal, okuduğu okula oyun sahaları yapılması talimatını verdi.