AYDINPOST ÖZEL-Meydana gelen olayların perde arkasında ne gibi detaylar yaşandığını iddialarıyla birlikte ortaya koymaya devam eden Aydınpost Haber Merkezi'ne ulaşan çok sayıda bilgi var. Fakat konuyla ilgili olarak bilgi kirliliğinin çok aşırı olması dolayısıyla da sorumlu habercilik anlayışımızı sergilemeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.
Kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdürecek olan Aydınpost, bu ve buna benzer tüm konularda hassasiyetini göstermeye devam edecek.

GÜMÜŞ'ÜN AÇIKLAMALARI GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eski şoförü Akın Güdücü'nün Bel-Tes yönetiminden alınmasıyla ilgili olarak ortaya çıkan iddialar üzerine görüştüğümüz Aydınspor1923 Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, Güdücü'yü görevden aldığını ifade etmişti. Başkan Gümüş'ün bu açıklamaları kamuoyunda 'yanlış' diye nitelendirilmeye çalışılan Aydınpost'un duyurduğu haberlerin doğruluğunu bir kez daha kanıtladı.

BANA DEĞİL, AHMET BEYE SORUN!
Akın Güdücü'nün ilişiğinin kesilip kesilmediğini öğrenmek için Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na soru yönelttiğimizde, "Bana değil. O konuyu Ahmet Gümüş ile görüşeceksiniz. Sayın Gümüş size gerekli açıklamayı yapar" sözleriyle konuyu farklı bir boyut katmıştı. Başkan Gümüş ile görüşen Aydınpost ise, ilişik kesilmesini bizzat Ahmet Gümüş'ten öğrendi.
ACİL TOPLANMIŞTI!
7 Ekim 2010 Perşembe günü Aydın Belediyesi'nde Başkan Çerçioğlu'nun talimatıyla kapılarını dış dünyaya kapatan üst yönetim, ortaya çıkan bazı gelişmeler ilgili olarak toplantı yapmıştı.
Yine Aydınpost'un kamuoyuna duyurduğu bu toplantıyla ilgili olarak da Kültür İşleri Müdürlüğünü yürüten Tahir Olçum'un görevden alınması ve birimdeki personellerin de başka servislere gönderilmesi kararı çıkmıştı.

ÇERÇİOĞLU, AKIN GÜDÜCÜ'YÜ ÇAĞIRDI
Aydın Belediyesi'nde yaşanan bu trafik nedeniyle Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu eski şoförü Akın Güdücü'yü makamına çağırttı. Güdücü ile birebir görüşme yapan Başkan Çerçioğlu'nun sert sözler sarfettiği öğrenildi.

AKIN GÜDÜCÜ'NÜN KAŞI MI PATLADI?
Başkan Çerçioğlu ile makamda görüşen Akın Güdücü'ye sert çıkan Başkan Çerçioğlu, bir takım konulara da sinirlenip Güdücü'ye gözlük ve ajandasını fırlattığı, ciddi eleştirilerde bulunup makamından çıkarttığı iddia ediliyor.
Makamdan çıktığı sırada kaşı patladığı iddia edilen Akın Güdücü'nün bu durum sonrasında da belediyeden ayrıldığı gelen bilgiler arasında.

ÇERÇİOĞLU GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI
Aydınpost Editörü Erman Çetin'le görüşen Başkan Özlem Çerçioğlu, Akın Güdücü'yü makamına çağırıp görüştüğünü ise doğruladı.

Öte yandan konularla alakalı olarak ulaşmaya çalıştığımız Akın Güdücü'nün telefonun sürekli kapalı olması nedeniyle görüşme sağlanamamıştır. Kamuoyunun bilgisine...

MERAK EDİLEN SORULAR...
Akın Güdücü'nün başka yerlerde devam eden görevi var mı?
Başkan Çerçioğlu hatalı olduğunu düşündüğü Akın Güdücü hakkında da yasal işlem başlatmayı düşünüyor mu?
Belediyedeki soruşturma sadece personel odaklı mı?
VARAN7
 Pazartesi Günü!