yunus-yapucu-001.jpg30 Mart yerel seçimleri sonucu Yenipazar’ın Karacaören Mahallesi’nde muhtar seçilen Mustafa Kıroğlan, mahallede bugüne kadar yaşanmayan birtakım ilklere imza atmaya başladı. Seçildiği günden beri mahallede gerçekleştirilmek üzere birtakım yeni projeler hazırlayarak mahalle sakinlerini memnun etmeye çalışan Kıroğlan, son olarak mahallede yeni evlenen çiftleri onurlandırmak için plaket takdiminde bulunuyor. Yaptığı yeni uygulamalar ve projeler ile takdir toplayan Muhtar Kıroğlan, genç çiftleri mutlu ederek evlenecek olan gençlerden de tam not almaya başladı.

İlk plaketini hafta sonu Karacaören Mahallesinde yapılan Ayfer ve İbrahim Kocaçoban çiftinin düğününde veren Kıroğlan, daha önce evlenen 5 çifte te daha  plaket verileceği açıkladı.

Evlenen çiftlere verilen plaket ile ilgili açıklamalarda bulunan Kıroğlan,'' Yeni evlenen çiftleri onurlandırmak, günümüz gençliğini evliliğe özendirmek, Hadisi Şerifte  yer alan 'Evleniniz ki üreyip çoğalasınız'' sözünden hareketle, örf ve adetler çerçevesinde  evliliğin önemi, ahlaklı erdemli nesillerin oluşması için, güçlü bir toplum olabilmek,  kazanılan  bir başarı sonrası genç çiftlerimizi onure etmek için plaket vermek istedik'' şeklinde konuştu.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!

 
img_0731.jpg
img_0747.jpg