Efes Sineması"nda sahnelenen oyuna büyük ilgi olduğu gözlenirken; Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Badur, MHP Söke Belediye Meclis Üyesi Oğuz Eryıldız, CHP söke İlçe Başkanı Sevim Şahin, CHP Söke Belediye Meclis Üyesi ve Söke ÇYDD Başkanı Nimet İncedal izleyenler arasında yer aldı. Yaklaşık 2.5 saat süren ve Uğraş Güneş"in yazıp, Serkan Budak"ın yönettiği iki perdelik tiyatro oyununda ünlü oyuncu Yalçın Menteş, Nur Yoldaş, Erman Okay, Ebru Kural, Serkan Budak, Kaan Taşaner, Duygu Paracıkoğlu ve Uğraş Güneş rol aldı.
Günümüzün Kredi kartı gerçeği ile hem güldüren hem de düşündüren oyunu ile beğeni toplayan Yalçın Menteş Tiyatrosu oyunun sonunda ayakta alkışlandı. Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna ve Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmen Yardımcısı Fatih Akkentli ünlü oyuncu Yalçın Menteş"e çiçek takdim edip, kutladı.
Ünlü oyuncu Yalçın Menteş Sökelilere ilgilerinden dolayı teşekkür ederken; “Pamuk ambarı olan Söke Ovası"nın kıymetini bilin. Bu zamanda adam gibi adam bulmak zor Belediye Başkanınız Necdet Özekmekçi"nin de kıymetini bilin” dedi.
Kısa bir süre önce rahatsızlığından dolayı ameliyat olarak ekipten ayrılmak zorunda kalan ünlü tiyatro oyuncusu Fatma Murat"ın yerine, “Yiyoz, İçiyoz, Ödeyemiyoruz” adlı oyunda tiyatro kökenli olan ve Türk hafif müziğinin sevilen sesi Nur Yoldaş rol alıyor. Yalçın Menteş"in teklifini geri çevirmeyen Nur Yoldaş fazla prova yapamamasına rağmen rollerini ustaca ortaya koyarken; ünlü tiyatrocu Yalçın Menteş önceki rol arkadaşı Fatma Murat"ı unutmadı. Söke"den ünlü oyuncu Fatma Murat"a tekrar geçmiş olsun dileklerini ileten Yalçın Menteş, yol arkadaşı için Sökelilerden özel bir alkış istedi. -iha