Sincan'da meydana gelen silahlı kavgada,olayla ilgisi olmayan bir vatandaş öldü, camiden çıkan bir vatandaş yaralandı. Olay sonrası 9 kişi gözaltına alındı.

Sincan Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Tuna Park'ta iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavga sırasında parkta oturan Adem Gözüm (18) adlı genç sırtından aldığı mermi yarasıyla olay yerinde öldü. Silahlı kavgadan habersiz olan ve camiden çıkan Çetin Ş. adlı vatandaş da boynuna giren kurşunla ağır yaralandı.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karışan 9 kişiyi gözaltına aldı. Olayın G.Ç. adlı genç kızın, eski erkek arkadaşı Ömer T. ile Bülent A. arasındaki
kavgadan kaynaklandığı belirlendi. Olayda kullanılan biri kuru sıkı iki tabanca, "sallama" adı verilen bıçak ve sopalara el kondu.

Bülent A'nın arkadaşı Ali C'nin kavga sırasında kullandığı tabancanın, masum bir vatandaşın ölümü diğerinin de yaralanmasına sebep olduğu açıklandı.

Emniyette sorgulanan G.Ç. adlı genç kız ile Ömer T, Bülent A, Ali C ve kavgaya karışan ancak adı açıklanmayan 5 kişi adliyeye gönderildi.