Madonna 19 yıl aradan sonra ikinci kez geldiği İstanbul'da TT Arena Stadı'nı dolduran 50 binden fazla hayranının neredeyse tamamını memnun etti ve muhteşem bir konsere imza attı!

MDNA Tour kapsamında İstanbul'a gelen ünlü şarkıcı, konsere hıristiyanlığın ilk dönemlerindeki bir ayinin canlandırılmasıyla başladı. Gang Bang şarkısında silahları konuşturan ünlü şarkıcı elinde tabancası önüne geleni vurdu. Bir ara sürpriz bir şekilde izleyenlere göğsünü de gösteren popun kraliçesi performansıyla 19 yıllık arayı da kapatmış oldu!

Konser iptal edilecekti!

Bunlar madalyonun görünen tarafıydı. Erol Köse'nin Twitter'daki iddiasına göre, konser öncesi işler o kadar da yolunda gitmedi. Özel ekipman uçağının boşulmasıyla dev konser iptal noktasına geldi. İşte o iddia ve Erol Köse'nin yazdığı o tweetler:

Bu arada Madonna Başbakan teşekkür etti, zira son gün saat 16:00 da iptal ediliyormuş çünkü özel ekipman uçağı bozulmuş gerekli cihazlar gelememiş sahne bloke olmuş, Egemen Bağış durumu Başbakana iletmiş, Başbakan bizzat özel kargo uçağı yollatmış ve konu çözülmüş.