Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, İspanya'nın Sevilla takımıyla yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında takımdaki yerini almayı umduğunu söyledi.

Sevilla ile yapılan ilk maçta sakatlanan Roberto Carlos, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, bugünden itibaren Samandıra Tesisleri'nde fizyoterapi seanslarına başladığını belirterek, “Galatasaray'la yapılacak kupa maçında yer alamayacağım, ama Sevilla maçında yer alabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Sevilla maçına kadar, fizyoterapi seanslarının da yardımıyla iyileşebileceği umudunu taşıdığını dile getiren Brezilyalı yıldız futbolcu, şunları kaydetti:

“Fiziksel olarak, bu gibi sakatlıkları kolay atlatabilen bir yapıya sahibim. Türkiye kupasında da takımımı yalnız bırakmak istemezdim. Ayrıca, bu benim Fenerbahçe formasıyla Ali Sami Yen'de Galatasaray karşısındaki ilk maçım olacaktı, ama Sevilla maçına kadar iyileşip, arkadaşlarımla birlikte sahada olmak için elimden gelen gayreti göstereceğim.”

AA