Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin kumarhanelere yönelik operasyonları sürüyor. Polis, yapılan istihbarat çalışmaları sonucu Etiller'de, kumar oynatılıdığını tespit ettiği lüks bir villaya baskın yaptı. Villadaki kumar malzemelerine el koyan polis, kumarhaneyi işletenlerin de içinde bulunduğu 45 kişiyi gözaltına aldı.

Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü kumarhane baskınlarında son adres Beşiktaş Etiler'de bulunan lüks villa oldu. Çalışmalar sonucu kumar oynatıldığı tespit edilen villaya saat 24:00 sıralarında baskın yapan polis, işletmecilleri ve kumar oynayanları suçüstü yakaladı. Baskında kumarhaneyi işletenlerle birlikte 9'u kadın toplam 45 kişi gözaltına alındı. Villada bulunan Black Jack masaları, çok sayıda oyun pulu ile para sayma ve pos makinalarına el kondu.

Gözaltına alınan şahıslar polis araçlarına bindirildikleri sırada polise ve kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfredince polis müdahale etti. Polis ile gözaltına alınanlar arasında arbede yaşandı. Şahıslar polis araçlarına bindirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Villaya 2 yıl önce aynı gerekçeyle baskın yapıldığı ve villanın yaklaşık 2 yıldır kullanılmadığı öğrenildi. Villa bahçesindeki Doberman cinsi köpek ve duvarlara monte edilmiş kameralar ise dikkatlerden kaçmadı.

AA