Paris"te ünlü zenginlerin konakladığı otelde tüyler ürperten bir cinayet işlendi. Sevgilisini öldürdüğünden şüphelenilen milyoner İngiliz, Porsche"sine atlayıp kayıplara karıştı.

FRANSA"nın başkenti Paris, gecesi 2 bin Euro"luk odaları ve Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, eşi Carla Bruni, aktör Bruce Willis, Johnny Depp ve aktris Pamela Anderson gibi tanınmış konuklarıyla ünlü Bristol Otel"de işlenen cinayetle sarsıldı. İngiliz milyoner Ian Griffin, Polonya"da bir domates ihracat şirketinin sahibi olan kız arkadaşı Kinga Legg"i (36) otel odasında döverek öldürdükten sonra kaçtı. Şüpheli Griffin"in Porsche marka otomobiliyle otelden ayrıldığı belirtildi. Griffin"in Fransız Rivierası"na gittiği sanılıyor.

Legg"in kan gölü içinde yatan cesedi, odaya gelen temizlikçiler tarafından bulundu. Otopsiden sonra adli tıptan yapılan açıklamada, Legg"in vücut ve başına aldığı darbeler sonucu öldüğü bildirildi. Katilin, bazı eşyaları kullanarak ve yumruklarıyla Legg"i dövdüğü anlaşıldı. Polise göre, bilinmeyen bir nedenden ötürü çiftin arasında çıkan kavga, cinayete kadar giden şiddete dönüştü.