Yurtdışına her çıkışında Avrupa kulüplerinin takibine takılan Uruguaylı defans oyuncusu için İtalyanlar"ın Fenerbahçe"ye resmi teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi


Fenerbahçe"nin Uruguaylı oyuncusu yurt dışına çıktığında, peşine kulüpler takmaya devam etti! Milli takımına katılmak üzere ülkesine giden başarılı savunmacıya, İtalya"nın Lazio ekibinin yeni bir teklif yaptığı, Fenerbahçe yönetiminin kapısını da oyuncunun 3.5 milyon Euro olan bonservisi ve ödeme planını görüşmek için çalacağı öğrenildi.
Sözleşmesindeki bir maddeye göre 3.5 milyon Euro getirdiği taktirde serbest kalacak olan Lugano"nun İtalya sevdası da bu transferi kolay kılan etken olarak görülüyor.
Sezon başında sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe"nin Young Boys maçlarında forma giyemeyen, bu süreçte de hakkında Fenerbahçe"den ayrılmayı istediği şeklinde haberler yoğunlaşan Lugano da kendisine gelen teklifleri “Çok istek var” diyerek doğrulamıştı.
Lazio ekibi önümüzdeki transfer döneminde Lugano"yu kadrosuna katabilmek için kararlı görünüyor. Sarı Lacivertliler savunmada yaşanan problem nedeniyle Lugano"nun takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor.
Uruguaylı oyuncunun geri dönüşünde yönetimle yapacağı görüşmede netleşecek duruma göre karar alınacak. Lugano gitmek istediği taktirde, bu futbolcuya karşı çıkılacak.

Lewandovski özlemi
Fenerbahçe"nin genç teknik adamı Aykut Kocaman, sezon başında yüz yüze görüşme yaptığı Polonyalı golcü Lewandowski"nin hayalini kuruyor. Fenerbahçe yerine Dortmund"u tercih edip Alman ekibi ile el şıkışan Polonyalı oyuncunun peşini bırakmayan Kocaman, ligin devre arasında herhangi bir yabancı oyuncusu ayrıldığı taktirde 21 yaşındaki Lewandowski"yi kadrosuna katmayı hayal ediyor.


Grip aşısı oldular
Fenerbahçeli futbolcular lige verilen milli aradan yararlanıp grip aşısı oldular.Acıbadem Hastanesi"nden gelen bir ekip oyunculara aşı yaparken, milli oyunculara daha sonra aşı yapılacağı duyuruldu. Öte yandan Fenerbahçe eksik kadrosu ile şut, kanat organizasyonu ve çift kale maç şeklinde geçen çalışmasından sonra bir günlük tatile girdi. Selçuk, Güiza, Berk ve Gökhan Ünal"ın katılmadığı idmanda milli oyuncular da bulunmadı.