Uruguaylı yıldızın sözleşme önerisine “Benim acelem yok. Mart ayını bekleyelim” yanıtını verdiği bildirildi

Fenerbahçe Yönetimi iç transferde kaptan Alex de Souza ve Roberto Carlos ile anlaşmaya varırken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan bir diğer yıldız Lugano konusunda sorunlar yaşandığı öğrenildi.
Uruguaylı oyuncuyu görüşmeye çağıran ve anlaşma zemini aramak isteyen sarı-lacivertli yöneticilerin bu önerisine Lugano"nun olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Fenerbahçe savunmasının kilit isimlerinden biri olan tecrübeli oyuncunun, yönetime, “Şu an sözleşme yenilemek istemiyorum. Mart ayını bekleyelim. Benim acelem yok” mesajını gönderdiği bildirildi.

Teklif yağıyor
Avrupa"nın birçok ünlü kulübünden transfer teklifleri alan Lugano"nun zaman kazanmak için böyle bir yola başvurduğu ve tüm alternatifleri değerlendirmek istediği ifade edildi. Uruguaylı yıldızın kafasının bir hayli karıştığı ve karar vermekte zorlandığı öğrenildi. Başta İtalyan kulüpleri olmak üzere İngiltere ve İspanya"dan sayısız talibi bulunan Lugano"nun bonservisi elinde olacağı için daha yüksek ücretlere imza atmayı planladığı da kaydedildi.
Ancak geçtiğimiz günlerde üçüncü çocuğu dünyaya gelen Lugano"nun ailesinin Türkiye"de kalma konusunda tecrübeli oyuncuya baskı yaptığı da öğrenildi. Bu nedenle aceleci davranmayan Lugano"yu ikna edebilmek için yönetimin büyük uğraş verdiği bildirildi.
Mart ayına kadar beklemek istemeyen ve devre arasında iç transferi bitirmeyi hedefleyen sarı-lacivertli yönetimin önümüzdeki günlerde Lugano ile bir kez daha görüşeceği ve anlaşma zemini arayacağı kaydedildi.


MİLLİYET