LUGANO F.Bahçe yönetimini ikiye böldü. Sarı-lacivertli yönetim ile teknik ekip yaptıkları fikir alışverişinden sonra Uruguaylı yıldızla yeniden anlaşmak konusunda ciddi şekilde kararsızlığa düştü.

DEFANSIN ortasına Edu Dracena"nın da sakatlığı dolayısıyla bir takviye yapmak isteyen F.Bahçe, sözleşmesi geçen sezon sonunda biten Diego Lugano ile uzun süredir görüşüyor ancak hem parasal konularda hem de Uruguaylı oyuncunun kariyerine İtalya"da devam etmek istemesi nedeniyle bir türlü anlaşamıyordu. Fakat sarı-lacivertlilerin Lugano"da yaşadığı düşünce ayrılığının altında maddi bir neden yatmıyor.

KART CEZASI KORKUTUYOR

SARI-LACİVERTLİ yönetim ve teknik heyet biraraya gelip stoper mevkiine yapılacak transferi masaya yatırdılar. Gündemin ilk maddesinde F.Bahçe"ye son üç sezonda başarılı bir şekilde hizmet eden ve taraftarların da sevgilisi haline gelen Diego Lugano ismi vardı. Yapılan değerlendirmede F.Bahçe"nin bu sezonki stoperlerinden birinin Lugano olup olmaması konusu üzerinde büyük tartışmalar yaşandı. Bazı yöneticiler 29 yaşındaki savunmacının yerinde bir isim olacağını belirtiyordu. Ancak Lugano karşıtları ise kadroda zaten Bilica gibi sert oynamayı seven ve kartlık müdahaleler yapmaktan çekinmeyen bir fubolcu bulunduğunu ve benzer özellikler taşıyan Lugano"nun da bu mevkiide oynatılması durumunda sezon içinde sıkıntı yaşanabileceğini ifade ettiler. Yaşanan bu tartışmalar sonrasında tabir-i yerindeyse Uruguaylı oyuncunun isminin yanına büyük bir soru işareti koyuldu.

LİSTE YILDIZ KAYNIYOR

LUGANO"DAKİ şüpheler nedeniyle Benficalı Luisao, Juventuslu Grygera, Lyonlu Boumsong ve Schalkeli Bordon"dan birinin alınması için görüşmelerin hızlandırılmasına karar verildi. Sarı-lacivertliler şimdi ise yoğun mesai harcayarak önce Edu"nun sözleşmesini askıya alacak ardından bir yabancı stoper transferine nokta koyacak. - vatan