Sözleşme yenilemek için Fenerbahçe"den yıllık 4 milyon euro isteyen, olumsuz yanıt alınca Avrupa"da kulüp aramaya başlayan Diego Lugano, Lazio"nun kendisine biçtiği değer karşısında şoke oldu.
İtalyan kulübüyle bir süredir transfer görüşmesi yapan Lugano"nun menajeri Christian Bucher, Lazio Başkanı Claudio Latito"dan, “Yıllık 1.5 milyon eurodan fazla para vermeyiz” teklifiyle karşılaştı.
Menajer Bucher, Başkan Latito"nun resti karşısında 2.5 milyon euroya kadar düştü. Ancak Latito, “1.5 milyon euronun dışında bu sezon göstereceği performansa göre ekstra prim veririz. Bunun dışında Lugano"ya herhangi bir ödeme yapmayız” deyince ipler kopma noktasına geldi.
İtalyan basını, menajer Christian Bucher"in, bonservisi elinde olan Lugano için Lazio"dan ayrıca “imza bedeli” olarak yüklü bir miktar para istediğini yazdı. Gazeteler, Başkan Claudio Latito"nun bu talebe tepki gösteterek Lugano"ya kapıyı gösterdiğini kaydetti.

"Görüşmeler kesilmedi"
Corriere Dello Sport gazetesi ise taraflar arasındaki görüşmelerin henüz kesilmediğini, ancak ekonomik sıkıntı yaşayan Lazio"nun, Lugano"ya senelik 2.5 milyon euro vermesinin imkansız olduğunu savundu.
Bu arada Lazio dün Çek savunmacı Rozehnal"ı yaklaşık 8 milyon euro bonservis bedeliyle Hamburg"a sattı. İtalyan ekibinin elde ettiği gelirle fedakârlık yaparak Lugano"nun transferini bitirebileceği vurgulandı