Lugano, maddi istekleri karşılanmasına rağmen Fenerbahçe ile sözleşme yinelememekte direniyor. Uruguaylı oyuncunun, Semih"i de ikna ederek, birlikte Juventus"a gitmek istediği, mukavelesi süren milli golcünün de buna sıcak baktığı öğrenildi

İç transferde henüz istediğini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe, İtalyan Juventus Kulübü"nün tekliflerinden dolayı Lugano"yu sözleşme yenilemeye ikna edemedi. Semih, devam eden sözleşmesine rağmen İtalyan ekibine gitmek isterken, onun aklını çelen de takım arkadaşı Lugano oldu.
Yıl sonunda sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı futbolcu, sarı-lacivertli yönetimin önerilerini geri çeviriyor. Lugano, sözleşmesini yenileyip ondan sonra Juventus veya başka bir takıma gitmeye ise şimdilik sıcak bakmıyor. Semih"in ise yıl sonunda Juventus"un teklifi geçerliliğini koruduğu taktirde Fenerbahçe"den izin isteyeceği ifade edildi. Sarı-lacivertliler iki oyuncuyu da bırakmak istemiyor. Lugano"nun İtalyan ekibine gitmek için çok istekli, Semih"i de ikna etmek için devrede olduğu bildirildi.
Fenerbahçe, Uruguaylı futbolcunun maddi isteklerini karşılayan öneriler getirmesine rağmen, Juve"nin yaptığı resmi tekliften dolayı imza atmaya yanaşmıyor. Semih de, takımda sürekli oynayarak İtalyanların gözüne iyice girmek istiyor. Milli golcü bu nedenle de Aragones"ten forma isteyip, yedek kaldığı zaman eskiye oranla daha hoşgörüsüz davranıyor.

Selçuk da nazlanıyor
Önceki gün yapılan görüşmede Selçuk ile de yeni sözleşme için anlaşmaya varılamadı. Selçuk"un menajerinin Fenerbahçe Yönetimi"nin önerdiği sözleşme taslağını kabul etmeyip görüşmeyi sonlandırdığı belirlendi. Sarı-lacivertli oyuncunun bu tavrında Alman ekibi Stuttgart"ın teklifinin etkili olduğu bildirildi.


MİLLİYET