Ankaragücü Kulübü eski Başkanı Serdar Özersin, Ahmet Gökçek ve ekibinin kendilerini yönetiminden uzaklaştırmak istedikledini söyleyerek, takımın logosunu değiştirmeya çalıştıklarını iddia etti.

Ankaragücü Kulübü esik başkanı ve bugünkü yönetim kurulu üyesi Serdar Özersin, Ahmet Gökçek ve yönetiminin kulübün logosunu değiştirmeye çalıştıklarını iddia etti. Özersin, "Bana Ankaragücü logosunun değişme ihtimalinin olduğunu söylediler. Bu konuşma Ankaragücü kulübünde yapılmış. Böyle bir şey gündeme bile gelemez. Ankaragücü taraftarı varken, bu kulübün ne adını ne logosonu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Ankara'da hiçbir güç, Ankaragücü'nün ismini bile değiştirmeye cüret edemez" dedi.

Serdar Özersin, Ahmet Gökçek ile bu konuları görüşmediğini belirterek, "Ankaragücü yönetiminde birliktelik olmadan önce de sorunlar vardı. Ancak biz Ankaragücü'nün çıkarlarını ön planda tuttuk. Gelinen aşamada birilerini uzaklaştıralım davranışı olduğunu görüyoruz. Sizce bize şu anda yapılan kulüpten uzaklaştırmaya yönelik bir hareket değil midir" diye konuştu./vatan